Hampaiden valkaisut

Hampaiden valkaisussa poistetaan värjäymiä, jotka ovat tunkeutuneet kiilteeseen ja hammasluuhun. Hampaiden väri
muuttuu iän myötä ja tummumista aiheuttavat myös erilaiset nautintoaineet kuten kahvi, tee, punaviini sekä tupakkatuotteet.
Vastaanotolla suoritettu hampaiden valkaisu on nopea, turvallinen ja tehokas tapa kirkastaa hymyä. Käsittelyn jälkeen hampaista tulee kauniin luonnollisen valkoiset.

Teen Beyond Polus -tehovalkaisuja sekä Beyond Polus -kevytvalkaisuja. Beyond Polus -tehovalkaisu sopii sinulle, jos haluat yhdellä käyntikerralla selkeästi valkoisemmat hampaat! Hampaat käsitellään valkaisugeelillä ja valotetaan Beyond Polus Advanced-valkaisuvalolla 2-3 kertaa.

Beyond Polus -kevytvalkaisu sopii henkilöille, jotka haluavat kokeilla hampaiden valkaisua tai vaalentaa hampaita vaiheittain.
Kevytvalkaisu on mahdollista toistaa vuosittain ja sopii myös ylläpitovalkaisuksi. Hampaat käsitellään valkaisugeelillä ja valotetaan Beyond Polus Advanced -valkaisuvalolla yhden kerran.

Valkaisu ja kestävyys

Valkaisutulos on aina yksilöllinen. Valkaisun pysyvyyteen vaikuttavat elintavat ja suunhoitotottumukset. Valkaisutuloksen
ylläpitämiseksi suosittelen säännöllisiä hammaskiven poistoja ja hampaiden puhdistuksia sekä kevytvalkaisuja. Kotihoito-ohjeita noudattamalla saat hampaasi pysymään valkoisina ja kirkkaina!

Ennen valkaisuhoitoa

Ennen valkaisua on hampaat hyvä tarkistuttaa hammaslääkärillä. Valkaisua ei voida tehdä hampaisiin, joissa on reikiä.

Hampaiden valkaisua ei suositella alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville.

Heräsikö kysyttävää?

Vastaan mielelläni numerosta 040 143 2999