JUHLAT TULOSSA?

Varaa aikasi ajoissa!

040-1432999

 

Ps. Yksityishammaslääkärin hoitomääräyksellä saat Kela-korvauksen hoidosta (ei valkaisuista). Kysy lisää.

 

 

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu on suuhygienistin suorittamana turvallista ja sopii lähes kaikille. Ennen valkaisua tulee hampaiston olla moitteettomassa kunnossa. Ennen valkaisua on myös erityisen tärkeää suuhygienistin tekemä huolellinen puhdistus, jolloin hammaskivi ja värjäytymät poistetaan. Paikkausta vaativat hampaat tulee myös korjata ennen valkaisua. Valkaisuaineet valkaisevat vain omaa hammaskudosta, esim. yhdistelmämuovipaikat eivät vaalene. Hampaiden valkaisua ei suositella lapsille, raskaana oleville eikä imettäville äideille.

Hampaiden valkaisussa on kaksi eri vaihtoehtoista hoitotapaa: vastaanottovalkaisu ja kotivalkaisu.

Vastaanottovalkaisussa on valittavana joko BEYOND-tehovalkaisu tai Opalescence Boost –valkaisu. Kotivalkaisua varten asiakkaalle tehdään valkaisukiskot, joihin annostellaan Opalescence kotivalkaisugeeliä. Kotivalkaisu vaatii noin viikon hoitojakson kotona.

Valkaisutulokset vaihtelevat yksilöllisesti, joten tarkkaa arviota lopputuloksesta ei voida antaa. Valkaisutuloksen pysyvyyteen vaikuttavat eniten ravinto- ja kotihoitotottumukset. Värjäävien ruokien ja juomien nauttiminen nopeuttaa hampaiden tummumista. Oikeanlaisella kotihoidolla sekä suuhygienistin 1-2 kertaa vuodessa tekemällä perusteellisella puhdistuksella, pystytään säilyttämään hymy kirkkaana pidempään. Ylläpitovalkaisu voidaan tehdä tarvittaessa esimerkiksi kerran vuodessa.