Koronainfo

Vastaanotto on auki normaalisti.

Jos olet terve (ei flunssan oireita) - et ole palannut ulkomailta 2 viikon sisällä, etkä ole altistunut lähikontaktissa virukselle - voit tulla hammashoitoon.

Vastaanotolla on aina kiinnitetty huomiota hyvään ja tarkkaan hygieniaan, ja nyt sitä on tehostettu vielä entisestään.

 

Ajanvaraus numerosta

040-1432999

Soita tai laita tekstiviesti!

 

 

 

 

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu on suuhygienistin suorittamana turvallista ja sopii lähes kaikille. Ennen valkaisua tulee hampaiston olla moitteettomassa kunnossa. Ennen valkaisua on myös erityisen tärkeää suuhygienistin tekemä huolellinen puhdistus, jolloin hammaskivi ja värjäytymät poistetaan. Paikkausta vaativat hampaat tulee myös korjata ennen valkaisua. Valkaisuaineet valkaisevat vain omaa hammaskudosta, esim. yhdistelmämuovipaikat eivät vaalene. Hampaiden valkaisua ei suositella lapsille, raskaana oleville eikä imettäville äideille.

Hampaiden valkaisussa on kaksi eri vaihtoehtoista hoitotapaa: vastaanottovalkaisu ja kotivalkaisu.

Vastaanottovalkaisussa on valittavana joko BEYOND-tehovalkaisu tai Opalescence Boost –valkaisu. Kotivalkaisua varten asiakkaalle tehdään valkaisukiskot, joihin annostellaan Opalescence kotivalkaisugeeliä. Kotivalkaisu vaatii noin viikon hoitojakson kotona.

Valkaisutulokset vaihtelevat yksilöllisesti, joten tarkkaa arviota lopputuloksesta ei voida antaa. Valkaisutuloksen pysyvyyteen vaikuttavat eniten ravinto- ja kotihoitotottumukset. Värjäävien ruokien ja juomien nauttiminen nopeuttaa hampaiden tummumista. Oikeanlaisella kotihoidolla sekä suuhygienistin 1-2 kertaa vuodessa tekemällä perusteellisella puhdistuksella, pystytään säilyttämään hymy kirkkaana pidempään. Ylläpitovalkaisu voidaan tehdä tarvittaessa esimerkiksi kerran vuodessa.